Luiertaarten


De Hoe en Wat van een luiertaart....

Een luiertaart is een “taart”gemaakt van......luiers!
De luiertaart is komen overwaaien uit Amerika. Ze worden vaak cadeau gegeven op een babyshower of als kraamcadeau.

Vaak zijn er speciale Jongens of Meisjes luiertaarten, maar natuurlijk ook de neutrale variant. Het is niet alleen een origineel, maar ook een heel bruikbaar kraamcadeau. Want luiers, daar kunnen kersverse ouders nooit genoeg van hebben. Een kindje kan meer dan 5000 luiers gebruiken voordat hij of zij zindelijk is. Ze zijn dus altijd erg welkom.

Naast luiers bevatten luiertaarten ook soms leuke spulletjes, zoals slofjes, sokjes, een knuffel, een tutdoekje, een romper en/of een hydrofiel doek.

Onze luiertaarten worden gemaakt van Pampers maat 2. De new born luiers hebben de kersverse ouders namelijk vaak al voldoende op voorraad. De baby is hier meestal al vrij snel uitgegroeid en het zou natuurlijk zonde zijn als de luiertaart ongebruikt blijft staan. Een voordeel van het gebruiken van een wat grotere maat luiers is dat de ouders de luiertaart nog enige tijd kunnen bewaren als decoratie voor bijvoorbeeld op de babykamer. Maat 2 is een maat luiers die de meeste baby`s toch wel in eerste instantie veel gebruiken.

Pampers luiers
In Nederland is Pampers nog steeds het meest gebruikte merk waar de meeste ouders tevreden over zijn. Voor een luiertaart is dit dus de meest veilige keus al zijn het wel duurdere luiers.

Kruitvat luiers
Veel ouders zijn zeer tevreden over de kruitvat luiers en daarom werken ook met deze luiers .

Leuke tip, voor een babyshower of kraambezoek? Bovendien altijd leuk om samen met vriendinnen en / of collega’s een mooi groot kraamkado te geven.

♥Wij pakken de luiertaarten uiteraard mooi in met cellofaan en gekleurde linten.
♥Mocht u het als kadootjes rechtstreeks willen versturen dan kunt u evt een felicitatie kaart aan de bestelling toevoegen. Op het kaartje zetten wij dan uw eigen persoonlijke boodschap.

Populaire Luiertaarten